Hvem skulle have troet at denne kombination af en sanger og en fløjtenist kunne udtrykke nuancer, stemninger og scenisk dramatik som var det et helt opera-kompagni!” - Bjarke Mogensen, Accordeonist

 

inDuo

Om

inDuo er en performance-duo for fløjte og sopran - et af verdens eneste etablerede ensembler for denne besætning.
inDuo vil bryde den traditionelle koncertform. Musikken skal helt udover scenekanten. Ved at forene de tre ur-elementer for musikalsk udfoldelse: kroppen, stemmen og fløjten, udfordres de fysiske rammer for opførelsen af musik gennem et rent og minimalistisk udtryk.
Hvert værk fortolkes ikke kun musikalsk, men også visuelt-dramatisk. To melodistemmer forenes i ét udtryk.

inDuo har spillet talrige koncerter på forskellige kammermusikfestivaller i Danmark og var i 2012 på turné i Skotland. Udover en flot placering i semifinalen P2's kammermusikkonkurrence i både 2011 og 2014, modtog inDuo også juryens specialpris i 2014.

inDuo har samlet et internationalt repertoire med værker fra Skandinavien, Central- og Østeuropa til Sydamerika og USA. Alle opførelser er fortolket og koreograferet i tæt samarbejde med Operaakademiets dramatiske leder, Ebbe Knudsen.

Af nye værker skal særligt nævnes samarbejdet med den serbiske komponist, Jasna Veljanovic-Rankovic, der har dedikeret et værk til inDuo, samt det prisvindende værk af den danske komponist, saxofonist og tonekunstner, Søren Siegumfeldt ”Lønlig gennem Dødningehaven”.